Octavia I - czy z tyłu da się zamontować 3 foteliki?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Pietraszenko
    Classic
    • 2017
    • 0

Panowie, proponuję czytać ze zrozumieniem (tego uczą w podstawówce) !! nie chodzi o to że ktoś nie lubi myć auta i lubi jeździć brudnym i usyfionym - jego auto jego sprawa. Nie o to tu chodzi.
    Chodzi o to żeby nie pisać głupot i nie wmawiać komuś że
    Zamieszczone przez Marian 2
    przez ostatnie kilka lat w ogóle nie myję, tylko czekam na większy deszcz, wychodzę z parasolką, i szczotką pomagam deszczówce spłukać brud.
    Zamieszczone przez Marian 2
    Jakoś przez te 16 lat niema żadnych rys na lakierze, ani zakoli, czy pajęczynek
    bo jest to totalną bzdurą !!
    Jeden lubi porysowany lakier inny jak mu nogi śmierdzą ich sprawa. Tylko na Boga nich ten co lubi te śmierdzące nogi nie wmawia nikomu, że ten smród jest zapachem godnym najlepszych perfum!!
  • Pietraszenko
    Classic
    • 2014
    • 2

czy da radę na środku zamontować fotelik dla noworodka? Jest to jeden z warunków koniecznych zakupu przeze mnie nowego auta i waham się miedzy Octavią I a Sharanem/Alhambrą.

Komentarz

• sebu
      L&K
      • 2008
      • 1304
      • Octavia II (1Z3)
      • AHF 1.9 TDI VP 110 KM
      • CDAA 1.8 TSI 160 KM

Zamieszczone przez Pietraszenko
      czy da radę na środku zamontować fotelik dla noworodka?
      Da radę,ale bedzie bardzo ciasno.
      Zamieszczone przez Pietraszenko
      Jest to jeden z warunków koniecznych zakupu przeze mnie nowego auta i waham się miedzy Octavią I a Sharanem/Alhambrą.
      Nawet bym się nie zastanawiał,tylko wybierał bym między Sharanem/Alhambrą,wygodnie można zamontować foteliki i luz jaki zostaje jest bez porównania.
      Ja bym w twojej sytuacji tak wybrał.
      Nie pij za kierownicą. Stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz
      jak pomogłem to daj punkcik
      sprzęgło od G 60

Komentarz

• rbotor
        Classic
        • 2013
        • 15

Po zmianie tylnego oparcia ( tego szerszego z 1 zagłówkiem na 2 zagłówki) mam zamontowane dwa foteliki jeden dla 6 letniej córki i drugi dla 1,5 rocznej. Bez tej zmiany nie da rady na środku zamontować fotelika. Pozostaje niewiele miejsca dla trzeciej osoby, jakaś szczupła niewysoka powinna mieć wygodnie.

Komentarz

Pracuję...